Byggnadsautomation, nytt, mottainai.

Vi installerar nya och byter ut äldre automationssystem med vilka fastighetsägare kan fjärrövervaka och styra sina VVS-system, för att säkerställa att boende och hyresgäster får det inneklimat de önskar, till den minsta möjliga energiförbrukningen.

Genom åren har vi utfört hundratals olika projekt, allt från små fastigheter till  sjukhus och infrastruktur.

close up high precision industrial pressure gauge for water heater steam boiler temperature system and tube or piping outside drum

Scada

Visualisera dina fastigheter på ett gemensamt system. Övervaka, kontrollera och manövrera utan ansträngning. 

Kom igång med larmhantering och bli varnad vid viktiga händelser. Med ett SCADA får du en komplett larmlista med historik och möjlighet att blockera larm - om du skulle behöva det. Håll dig uppdaterad med hjälp av varningar via e-post och SMS.

Vi levererar SCADA system från flertalet leverantörer som Fidelix, Kiona och Larmia. Dessa kan installeras lokalt, på servrar eller i molnet.

close up of man hands using technological device tablet connected online wireless

Vpn & Vpn Mesh

Vi hjälper dig att bygga säkra, privata nätverk.

Hantera åtkomst på nätverksnivå till känsliga resurser och miljöer och anslut tillförlitligt över komplexa brandväggskonfigurationer. Granska aktivitet för att säkerställa nätverkshälsa och säkerhet.

Overloaded computer repairman tired from his work and goes crazy. Computer technician. PC repair service center.

Automation

Våra lösningar för jordbruks- och industriautomation kan effektivisera din verksamhet, öka effektiviteten och förbättra produktiviteten. Oavsett om det är automatiserade bevattningssystem, automatiserade redskap eller smart övervakningsteknik, kan våra skräddarsydda lösningar hjälpa dig att uppnå dina mål.

a box of apples
This website uses cookies
Got it